Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 07 Kasım 2014, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1966 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da dolandırıcılık

Lüleburgaz’da dün meydana gelen dolandırıcılık olayında kendisini polis olarak tanıtan telefon dolandırıcıları bir vatandaşın 3 bin TL parasını çarptılar.
Lüleburgaz’da dolandırıcılık

Polisiz deyip 3 bin TL çarptılar

Edinilen bilgiye göre dolandırıcılar telefonla aradıkları vatandaşa “Ailen tehlikede. PKK peşinizde. Bizler polisiz ve sizi kurtaracağız” deyip bir banka hesap numarası verdiler. Hesaba 3 bin TL para yatırmasını istediler. Bu arada konferans görüşme ile eşi ve yakınlarına da bağlandığını ve telefondakilere inandığını belirten mağdur da 3 bin TL parayı banka hesap numarasına yatırdı. Daha sonra dolandırıcılar tekrar arayıp 2 bin TL daha istediler. Bu parayı ise PTT’den yatırmasını istediler.

Para sıkışınca 2 bin TL kurtarıldı

Dolandırıcılara inanan mağdur, PTT bankamatiğinden 2 bin TL daha yatırmak isterken makine arızalanınca para sıkıştı. Paranın sıkışmasıyla birlikte dolandırıldığını sezen mağdur polisin ve PTT görevlilerinin müdahalesi ile 2 bin TL’sini yatırmaktan vazgeçti. Mağdur daha sonra çocuğu ile birlikte Emniyete başvurup şikayetçi oldu.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek