Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 04 Kasım 2014, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 1600 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de artık konuşmak da yasak

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
CHP’de artık konuşmak da yasak

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaadin Güncer’in yönettiği toplantıya Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş,  CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu,  İsmi Milletvekili Aday adayı olarak geçen Zeki Akın, Hakan Dedeoğlu, Turabi Kayan, Tayfun Erel’de katıldı.

Toplantının açılışı konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, ülke gündeminden bahsettikten sonra parti üyelerine söz verdi.

Toplantıda ilk sözü Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş aldı.

Mustafa Altıntaş, konuşmasında Ahmetbey’de Ekim Ayı’nın son haftası ile Kasım ayının ilk günlerinde çok yoğun günler yaşadık.

1 Kasım’da düzenlenen mitinge CHP Gençlik Kolları Başkanı ve gençlerin katılmadığını belirten  Mustafa Altıntaş, destek veren herkese teşekkür etti.

Mustafa Altıntaş’ın ardından söz alan parti üyesi Kubilay İlkay  Soyugütmüş, “Parti olarak 2014  seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden başarılı olduk. Ancak  CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü bu başarıyı  İlçe Seçimi yaparak güven tazelemesi ile güçlendirebilirdir. O  zaman partimiz 3-0 da yapardı. Ancak şimdi partinin yarısını küskün bir başkan ve ilçe yönetimi ile bu olmaz.  CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi halka yakın olmalı üyesi ile barışık olmalı” dedi.

Kubilay  İlkay Soyugütmüş’ün konuşmasının ardından  Düğüncübaşı’dan gelen Mümin Putuş söz aldı. Mümin Putuş, köylülerin bu mitinge katılmamasının kötü olduğunu söyledi.

Mümin Putuş’ın ardından söz alan Hakan Dedeoğlu, İl  Genel Meclisi’nde çoğunluk  CHP’de ama alınan kararlara bakıyoruz aynı AKP gibi. Beyler kendimize gelelim birbirimizi kandırmayalım.  CHP’li olduğumuzun hakkını verelim” dedi.

Hakan Dedeoğlu’ndan başka söz alan olmayınca, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, basın mensuplarını dışarıya çıkartıp toplantıya basına kapalı olarak devam etti.

Toplantı sonunda bilgi aldığımız parti üyeleri; “İlçe Başkanı Alaadin Güncer, kendisini eleştiren parti üyemiz Kubilay İlkay Soyugütmüş’ü üyelerin arasında aşağılamaya kalktı.  Kubilay Bey’in 2014 seçimlerinden önce MHP’nin adayı Murat Mahir Altan’ı facebook’tan tebrik etmesini üyelere gösterdi. Aklı sıra “Sen MHP’lisin” demek istedi. Eskiden İlçe Yönetimleri eleştirilere tahammül ediyordu.  Ama bu yönetimin eleştirilere tahammülü yok AKP’den daha sansürcü.  Kısaca CHP’de artık konuşmak da yasak. Bu yönetim  halktan daha uzaklaşıyor” dediler.

CHP’den önümüzdeki dönemde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

 

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek