Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 01 Kasım 2014, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1311 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlçe Spor Müdürlüğü “Kaynaştırma Yemeği” düzenledi

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce 30 Ekim Perşembe akşamı Kapalı Spor Salonu’nda tüm kurum Müdürlerine yönelik “Kaynaştırma Yemeği” düzenlendi.
İlçe Spor Müdürlüğü “Kaynaştırma Yemeği” düzenledi

Er-Das Nakliyat Mustafa Kızılyar sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Erzurum Cağ Kebabı ikramı yapılan yemeğe Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Emin Halebak, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Kırklareli Halk Sağlığı Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Taner Özbey, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Müftüsü Alaattin Özkan, Lüleburgaz’daki birçok Kurum müdürü, MHP İlçe Başkanı Ayhan Aksakal ve bazı antrenörler katıldı.

Yemeğin ev sahipliğini yapan İlçe Spor Müdürü Soner Polat, kurumlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaştırmanın sağlanması amacıyla böyle bir yemek düzenlediklerini belirtip yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek