Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 31 Ekim 2014, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 1192 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Toprağımıza sahip çıkalım “Toprağımıza Sahip Çıkalım” Platformunca 1 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’te Ahmetbey Beldesi’nde miting düzenlenecek.

Gazetemizi ziyaret eden CHP Kırklareli İl Genel Meclisi Üyeleri Gürcan Kırım, Yeşim Girgin ile Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Mustafa Şener Birgün, 44 sivil toplum örgütünün organize edeceği miting hakkında gazetemizin imtiyaz sahibi Murat Mahir Altan’a bilgiler verdiler.
Toprağımıza sahip çıkalım  “Toprağımıza Sahip Çıkalım”  Platformunca 1 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’te Ahmetbey Beldesi’nde miting düzenlenecek.

Ahmetbey Beldesi’nde gerçekleştirilecek mitingin hiçbir siyasi parti ile alakası olmadığını belirten Kırım, Girgin ve Birgün “Topraklarımıza sahip çıkmak için düzenlenecek olan bu önemli mitinge tüm halkımızı bekliyoruz. Unutmayalım ki bu meralar hepimizin ve sahip çıkmak da hepimize düşüyor” diyerek miting  için saat 10:00’da Kurtuluş Camii önünden araçlar kaldırılacağını da belirttiler.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek