Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 31 Ekim 2014, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1528 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Doğa’dan görkemli açılış

Lüleburgaz Doğa Koleji’nin resmi açılışı, 29 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen görkemli ve geniş katılımlı bir törenle yapıldı.
Lüleburgaz Doğa’dan görkemli açılış

Törene Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Büyük Mandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, Lüleburgaz Daire Müdürleri, öğrenciler ile velileri katıldı.

Protokol tarafından kurdele kesilmesinin sonrasında açılış törenine okul konferans salonunda devam edildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Lüleburgaz Doğa Koleji kurucusu Erdal Karakuş günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Doğa Koleji’nin açtığı kampüslerle yenilikçi ve global eğitim anlayışını sürdürdüğünü belirten Erdal Karakuş “Bugün çifte bayram yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 91. Yıldönümünü kutladığımız güne denk gelen okulumuzun açılışı sevincimizi ikiye katlamıştır” dedi. Daha sonra okul hakkında bilgiler veren Karakuş “Lüleburgaz kampüsü 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nda öğrencilerle buluşuyor. Kurulduğu 2002 yılından bu yana Türkiye’nin lider eğitim kurumları arasındaki yerini alan ve başarısını sürdüren Doğa Koleji, benimsediği modern eğitim anlayışını öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. Her geçen gün kampüslerine bir yenisini ekleyen Doğa Koleji 2014-2015 eğitim yılında Lüleburgaz Doğa Koleji’nin kapılarını öğrencilerine açıyor.

12 yıldır benimsediği eğitim vizyonu ile ilklere imza atan Doğa Koleji, kendine özgü yenilikçi eğitim modeli ve yeni kampüsleriyle büyümeye devam ediyor. Bugün kırktan fazla ilde 50 binden fazla öğrenciye anaokulundan liseye kadar “Doğa Konseptli Eğitim Modeli” ile farklı bir eğitim anlayışı sunuyor. 2014-2015 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak olan Lüleburgaz Doğa Koleji de eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelini öğrencilerle buluşturacak.

Yenilikçi Eğitim modeli Doğa Koleji ile Lüleburgaz’da

Doğa Koleji kurulduğu günden beri eğitimde yenilikçi yaklaşımlarla hareket eden ve sadece eğitim modelleri ile değil okulların ortamı ile de fark yaratıyor. Eğitim anlayışının temelinde “Merak eden çocuk öğrenir” fikri yatan Doğa Koleji, sunduğu “Doğa Konseptli Eğitim Modeli” ile yeniliğe açık ve öğrenmeyi seven öğrenciler yetiştiriyor. Bu yenilikçi anlayışı son teknoloji ile birleştiren Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü’nde de öğrencilerine mutlu ve keyifli bir ortamda eğitim şansı veriyor.

Lüleburgaz Doğa Koleji; fiber internet kullanımı, android alt yapısı, Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış derslikleri ve 3 D laboratuvarıyla öğrencilerine interaktif eğitim imkânı sağlıyor.

9 bin metrekare alanı içerisindeki Lüleburgaz Doğa Koleji, öğrencilere geniş bir alanda kampüs havasında eğitim olanağı sağlıyor. Kampüs içerisinde yüzme havuzu. Kapalı spor salonu, drama atölyesi, sanat sokağı ve öğrencileri “Doğa Konseptli Eğitim” vizyonuyla buluşturacak ekoloji evi ile ayrıca çeşitli bilim ve sanat atölyeleri de yer alıyor” dedi.

Daha sonra okulun açılmasında katkı sağlayan eski Vali Mustafa Yaman, yeni Vali Esengül Civelek, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve Belediye Başkanı Emin Halebak’a teşekkür etti.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz’da Kırklareli ilinin üniversiteye yerleşmede Türkiye birinciliğini elinde bulundurduğunu söyledi. TEOG sınavlarında da başarıları ile göz dolduran Lüleburgaz’ın Doğa Koleji’nin açılışı ile başarılarının artacağına inandığını belirterek okulun hayırlı olmasını diledi.

 

 

Vali Civelek, Cumhuriyeti kutlayıp Kolejin hayırlı olmasını diledi

Vali Civelek de yaptığı kısa konuşmasında önce Cumhuriyetin ilanının 91. Yıldönümünü kutladı. Ardından Ermenek’te yaşanan maden faciasında ölenlere rahmet, acılı bekleyiş içindeki ailelere sabır diledi. Vali Civelek “Aydınlık geleceğimizin teminatı nitelikli iyi yetiştirilmiş insanlardan geçmektedir. Doğa Koleji’nde gençlerimizin en iyi şekilde hazırlanacaklarına, dünya sorunlarına duyarlı gençler olarak yetişeceklerine inancımız tamdır. Doğa Koleji’nin Lüleburgaz’ımıza ve İlimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, okulun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Doğa Koleji öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler salonu dolduran izleyicilere sunuldu. Miniklerin ellerinde Türk Bayrakları ile kendilerinden emin tavırları salonu dolduran protokol ve velilerden büyük alkış ve beğeni topladı.

Gösterilerin ardından Lüleburgaz Doğa Koleji Kurucusu Karakuş, Vali Civelek’e günün anısına önce çiçek takdim etti. Sonra da okulun plaketini armağan ederek teşekkürlerini sundu.

Görkemli açılış töreni misafirlere yapılan ikram ile sona erdi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek