HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 30 Ekim 2014, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 1530 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhuriyet Kupası sona erdi

Kırklareli Briç İl Temsilciliği 2014 yılı faaliyet programı kapsamındaki Cumhuriyet Kupası Açık İkili Briç Turnuvası 26 Ekim Pazar günü, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi Tesisleri’nde yapıldı.
Cumhuriyet Kupası sona erdi

 

 Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Briç Spor kulübü işbirliği ile gerçekleşen organizasyona İstanbul ve Trakyalı briç severler yoğun ilgi gösterdi.

               

Açılış konuşmasını yapan Lüleburgaz Belediyesi Bşk. Vekili Özgen Yılmaz, briç camiasını misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladı.

 

Hakemliklerini Burhan Yavuz ve İpek İkikarakayalı’nın yaptığı turnuva iki seans oynandı. 50 çift 25 masada toplam 52 boardda mücadele ederken 1. liği Çorlu bölgesinden  Kudret Metin – Erdal Olcay Ercan çifti aldı.

Turnuva sonrası verilen kokteyl ile ödül törenine geçildi.

1.olan Kudret Metin – Erdal Olcay Ercan çiftinin kupasını Lüleburgaz Belediyesi Başkan Vekili Özgen Yılmaz, 2.liği alan Edirne bölgesinden Turgay Taşkın - İlhan Altun çiftinin kupasını Belediye Meclis Üyesi Fuat Baldırlı, 3. olan Tekirdağ bölgesinden Mehmet Akkaya - Çağlar Tahiroğulları çiftinin kupasını Belediye Meclis Üyesi Kemal Bektaş verdi.

 

 Karışık Kategorisinde İstanbul bölgesinden Reyhan Tekeli - Rıdvan Denizer ikilisine madalyalarını Lüleburgaz Briç Spor Kulüp Başkanı Muammer Öztürk, senyörler kategorisinde yine İstanbul bölgesinden Erdal Dönmez-M.Kemal Ercan çiftinin madalyalarını İsmet Yılmaz, turnuvanın en genç oyuncusu Caner Civan’a da madalyasını LYFA Tesis Müdürü Seçkin Sayar takdim etti.

Kırklareli Briç İl Temsilcisi Günay Gürsoy yaptığı kapanış konuşmasında;

“Cumhuriyet Kupası İkili Briç Turnuvası’nı Lüleburgaz’da düzenlemek fikrimize sahip çıkan, ve bu anlamda organizasyonun kusursuz geçmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak destek olan Lüleburgaz Belediye Başkanımız Sn. Emin Halebak’a, attığımız her adımı kolaylaştıran Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Reşide Candan ve çalışanlarına, Tesisler Müdürü Anıl Ergin’e LYFA Müdürü Seçkin Sayar ve güler yüzlü personeline, L.Burgaz Belediyesi Meclis Üyemiz Özgen Yılmaz’a şükranlarımızı sunuyor çok teşekkür ediyorum. Siz değerli briç sporcularını ilçemize ağırlamaktan onur duyduk, başka turnuvalarda tekrar buluşmak üzere hoşça kalın” diyerek sözlerini tamamladı.1

Özcan ÇELTİKLİ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek