Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 25 Ekim 2014, Cumartesi 09:15 tarihinde eklendi. 1294 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu

Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu.
Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilecek etkinlikler, 28 Ekim Salı günü saat 13:00’te Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlayacak.

Kutlama törenleri ise 29 Ekim Çarşamba günü Hükümet Konağı önünde sabah saat 09:30’da başlayacak. Kaymakam Cemalettin Yılmaz’ın makamında tebrikleri kabulünün ardından halkın bayramı kutlanacak. Kaymakam Yılmaz’ın yapacağı konuşmayı öğrencilerin okuyacakları şiirler takip edecek. Mahalli Şairlerimizden Bektaş Yavuz’un okuyacağı şiirin ardından okullar arasında düzenlenen Cumhuriyet konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verilecek. Kocasinan İlkokulu Halk Oyunları ekibinin gösterileri devam edecek kutlamalar tören geçişi ile sona erecek.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek