HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 23 Ekim 2014, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 2844 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2 yıl oldu bulunamadı

23 Ekim 2012 tarihinde sele kapılıp kaybolan Beytullah Demircan, aradan iki yıl geçmesine rağmen hala bulunamadı.
2 yıl oldu bulunamadı

Beytullah Demircan’ı arama çalışmalarının zaman zaman gerçekleştirildiği öğrenildi. Bilindiği gibi; 23 Ekim 2012 tarihinde etkili olan yoğun yağışlar sırasında Beytullah Demircan, 59 HN 591 plakalı otomobili ile Hayrabolu’nın Kılıçlar Köyü’nden Lüleburgaz’a gelmek için yola çıkmıştı.

Beytullah Demircan, Lüleburgaz Durak Mahallesi İstasyon Mevkii’ne geldiğinde otomobili Ergene Nehri’nin sel suyuna kapılmıştı. Aracın sel sularında sürüklenmeye başlamasının ardından Beytullah Demircan, otomobilinin tavanına çıkarak eşi Nalan Demircan’a telefon açıp yardım istemişti.

Tüm çabalarının boşa gitmesi üzerine Beytullah Demircan otomobili ile sele kapılıp kaybolmuştu.

Aradan 5 gün geçtikten sonra Beytullah Demircan’ın arabası sele kapıldığı yerin 20-25 metre yakınında bulunurken Beytullah Demircan bulunamadı.

Beytullah Demircan’ın eşi Nalan Demircan’da eşinin acısına dayanamadığı için olaydan 3 ay sonra hayatını kaybederken iki çocuk da hem yetim hem öksüz kaldı.

Aradan iki yıl geçmesine rağmen Beytullah Demircan’ın hala bulunamaması, vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken çocuklarının ve ailesinin ise “Ziyaret edeceğimiz bir mezarı bile yok” deyip zaman zaman ağladığı öğrenildi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek