HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 22 Ekim 2014, Çarşamba 09:11 tarihinde eklendi. 802 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GEYİK KOŞUSUNDA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Lüleburgazlı Atletler İstanbul’dan çifte şampiyonlukla döndü.
GEYİK KOŞUSUNDA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Atletlerimiz 19 Ekim 2014 Pazar günü İstanbul Belgrad Ormanında yapılan 499 yarışmacının katıldığı 12. geleneksel Geyik Koşusu’ndan büyük başarı ile döndü.

 

 İki atletimiz kendi yaş gruplarında 1. oldu.

 

 Master atletlerimizden Emrullah Demirel 14 km. yarışında +55 yaş kategorisinin 1. si olurken genç yeteneklerden Burak altıntaş 4 km. yarışının 16-24 yaş kategorisi 1. si olurdu.

 

Yine genç atletmelerizden  Umut Akçay 13-15 yaş grubunda 4. oldu.

 

12. kez düzenlenen ve artık prestiji yüksek bir organizasyon olan Geyik Koşusu’nda alınan bu sonuçlar Lüleburgazlı sporseverler arasında sevince yol açtı.

 

Yarışlarla ilgili açıklama yapan Emrullah Demirel “ Bu yarışlarda 2. kez 1. olduğum için çok mutluyum. Çok düzenli antrenman yapıyoruz ve güzel sonuçlar alıyoruz. Asıl sevindiğimiz husus ise Burak Altıntaş’ı kazanmış olmamız. Onun ilerde büyük bir sporcu olacağına inanıyorum ve ayrıca antrenörünü Sevilay Keçeci ‘ye  teşekkür ediyorum.  Bu yarışa , 1 hafta sonra yapılacak Cumhuriyet Koşusu nedeniyle katılamayan takım arkadaşlarım Halil Aslan, Yaşar Kanbir ve hocam Oğuz Kesimli’nin de iyi dereceler yapacaklarına inanıyorum. Biz hep daha iyi olmak için çalışmaya ve gençlere örnek olmaya devam edeceğiz. Başarımı  hocam Oğuz Kesimli ‘ye ithaf ediyorum.” Dedi.

Ertan BAYER   

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek