Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 21 Ekim 2014, Salı 09:11 tarihinde eklendi. 1356 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lise’nin ağır misafirleri

Lüleburgaz Lisesi’nin Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Kıbrıs ve Litvanya’dan oluşan yabancı konukları 20 Ekim Pazartesi günü okulu ziyaret etti.
Lise’nin ağır misafirleri

Öğretmenler odasında konuk ekiplerle birlikte karşılıklı tanışma merasimi yapıldı. Lüleburgaz Lisesi Müdürü Mehmet Sadık Selçuk, AB Bakanlığı Hayatboyu Ögrenme/Comenius Cok Taraflı Okul Ortaklıkları Projeleri kapsamında yürüttükleri "DIFFERENCES UNITE US" / "FARKLILIKLAR BİZİ BİRLEŞTİRİR" isimli proje kapsamında okulu ziyaret eden konuklara “hoş geldiniz” dedi. Selçuk “Okulumuzda geçireceğiniz hafta boyunca sizleri misafir etmekten onur duyacağız. Karşılıklı yürüttüğümüz projemizde de amacımız dünya barışını sağlamada katkı sağlamak karşılıklı kültürler arası köprü kurmaktır” dedi.

Müzik eşliğinde coştular

Daha sonra yabancı ekiplerin öğretmen ve öğrencileri kısaca kendilerini tanıtıp Okul Müdürü’ne yanlarında getirdikleri hediyeleri verdiler. Kıbrıs’tan gelen bir öğretmen okul Müdürü Selçuk’a anlamlı bir hediye verdi. Verdiği zeytin dalı ile barış ve dostluğun tüm ülkeler arasında sürmesini diledi.

Tanışma ve hediyelerin sunulmasının ardından okul bahçesinde yabancı misafirlerle birlikte folklor gösterileri izlendi. Daha sonra ise yabancı konuklarla birlikte tüm dünyanın evrensel dili olan müzik eşliğinde doyasıya oynanıp eğlenildi.

 

 

 Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek