Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 21 Ekim 2014, Salı 09:11 tarihinde eklendi. 1244 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gece maçı berabere

Kırklareli Amatör Süper Lig takımlarından Lüleburgazspor ile Büyükkarıştıranspor oynadıkları gece maçında 0-0 berabere kaldı.
Gece maçı berabere

Kırklareli Süper Amatör Lig’deki önemli maçta 19 Ekim Pazar günü Lüleburgazspor ile Büyükkarıştıraspor karşı karşıya geldi.

Ligin ilk maçında Kırklareli Sanayispor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup eden Lüleburgazspor ile Kayaspor’a 11 gol atan Büyükkarıştıranspor’un maçı, Durak Mahallesi Sentetik sahada saat 19.00’da başladı.

Oldukça çekişmeli geçen Lüleburgazspor-Büyükkarıştıranspor maçın skoru ise 0-0 berabere bitti.

Lüleburgazspor’lu taraftarlar Durak Mahallesi’nde yer alan sentetik sahadan memnun olduklarını ancak sahaya ulaşım problemi yaşadıklarından şikâyet ettiler.

Süper amatör grubunda oynanan diğer maçlar ise şöyle; Pınarhisarspor-Kayaspor 5-1, Adaspor-Kırklareli Güvenspor 9-0, Pehlivanköyspor-Evrenspor 0-0, Kırklareli Sanayispor- Yıldırımspor 2-0, Vizespor- Demirköyspor 5-0 olarak sona erdi.

Hasan GÜNER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek