33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 21 Ekim 2014, Salı 09:08 tarihinde eklendi. 1320 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amatör Spor Haftası etkinlikleri Ödül töreni ile sona erdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen spor müsabakaları 19 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi.
Amatör Spor Haftası etkinlikleri Ödül töreni ile sona erdi

Kongre Meydanı’nda gerçekleştirilen ödül töreninde ilçemizin başarılı antrenörleri Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve AK Parti İlçe Başkanı Cüneyt İleri tarafından ödüllendirildiler.

İlçemizin başarılı Antrenörlerinden Güreş Antrenörü Ali Osman Kara’ya 4 Adet Küçük Altin (sponsoru Ak Parti İlce Baskani Cüneyt İleri , Erkan Çalışkan, Mustafa Lüleci Çağdaş Kuyumculuk Sezer Çırpan), Halter Antrenörü Valentin ivanov Gemedzhıev' e 2 Adet Küçük altin (Sponsoru Tokgöz Otomotiv Süleyman Tokgöz, Topalogulları Kuyumculuk Tuncay Topaloğulları) Karate Antrenörü Şemsi Şamiloğlu' na 2 Adet Küçük Altın ( Sponsoru MHP Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Park Et Lokantasi) Masa Tenisi Antrenörleri Yaşar Kanbir ve Şenay Yaman Judo Antrenörü Burcu Kurt, Atletizm Antrenörü Sevilay Keçeci' ye 1 er adet gram altın (Sponsoru Balaban Dondurma Sedat Balaban) Antrenörlerin  ödüllerini Lüleburgaz Kaymakam Cemalettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı Cüneyt İleri tarafından verildi.

İlçe Spor Müdürü Soner Polat da tüm Antrenör ve  sporcular ile velileri tebrik etti. Başarı için çalışmanın yanında birlikte hareket etmenin de büyük önem taşıdığını belirten Polat “Özellikle sponsorlarımıza çok cok teşekkür ediyorum. Yeni bir ödül töreninde buluşmak dileğiyle iyi çalışmalar diliyorum” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek