İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 20 Ekim 2014, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 952 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LHEM’de kurs rüzgârı

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi kursları tüm hızıyla devam ediyor.
LHEM’de kurs rüzgârı

Normal dönemlerde 1 Ekim’de başlayan ilk dönem kursları, araya Kurban Bayramı’nın girmesi sebebiyle iki haftalık rötarla başladı.

 

18 Ekim 2014 Cumartesi günü A1 İngilizce Kursu dâhilinde kursiyerler ilk derse başladı. A1 İngilizce Kursunun öğretmenlik görevini Demet Harmanlı yapıyor.

 

Taleplerin yeterli sayıya ulaşması halinde yakın zamanda açılması planlanan diğer kurslar ise, Diksiyon, kalorifer ateşçiliği, arıcılık, mantarcılık,  çevre bakımı, dış mekân ve seracılık, kombi bakımı, temel Osmanlıca I. seviye, , temel Osmanlıca II. Seviye, açık alan ve kantin işletmeciliği, cenaze işlemleri, step-aerobik ve bilgisayar destekli muhasebe kursları olduğu öğrenildi.

 

Şu anda devam eden ve gelecek dönemde de talep olması durumunda açılması planlanan Avcılık Eğitimi kursuna belirli şartlarla sahip kursiyer kaydı yapılabiliyor. Avcılık eğitimi almak isteyen kursiyerlerin Lüleburgaz ilçesinde faaliyet gösteren herhangi bir avcılık kulübünde üyeliğinin bulunması gerekiyor.

 

Hasan GÜNER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek