33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 18 Ekim 2014, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 3904 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bunalıma giren itfaiyeci silahla intihar etti

Bunalıma giren itfaiye eri boşanma davasına bir gün kala tabanca ile intihar ederek yaşamına son verdi.
Bunalıma giren itfaiyeci silahla intihar etti

Edinilen bilgiye göre Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesi İtfaiye Müdürlüğü’nde itfaiye eri olarak çalışan Erkut Tokgöz (30) Kırklareli Merkez ilçeye bağlı Yoğuntaş Köyü’nde yaşayan anne ve babasını ziyarete gitti. Anne ve babasıyla kahvaltı yaptıktan sonra  hava almak istediğini söyleyerek dışarı çıkan Tokgöz köyde boş bir arazide köy muhtarı olan babası Lütfü Tokgöz’ün beylik tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi.

Olayı gören köy sakinleri, jandarma ve 112 ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Tokgöz, 112 ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

1 çocuk babası olduğu öğrenilen Tokgöz’ün eşinden boşanmak üzere olduğu, psikolojik sorunlar yaşadığı ve tedavi gördüğü, olayın ise boşanma davasına bir gün kala yaşandığı öğrenildi.

Erkut Tokgöz’ün intihar olayından hemen önce sosyal medyadaki facebok hesabına “yaptıklarımı ödemenin zamanı geldi” yazdığı öğrenildi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek