Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 18 Ekim 2014, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 2651 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çölyak mısın?

Lüleburgaz Doğa Koleji, öğrencilerini bilinçlendirmek amacıyla Çölyakmısın Projesi kapsamında öğrencileri bilinçlendirdi.
Çölyak mısın?

Etkinlik, Doğa Koleji ortaokul ve lise Müdürü Onur TAŞ’ın açılış konuşması ile başladı. Biyoloji öğretmeni İlsen Şanlı’nın çölyak hastalığı hakkındaki sunumu ile devam etti.

 

 

Çölyak hastalığına dikkat çeken proje, öğrencilerin bilinçlendirilmesi amacıyla Türkiye genelinde tüm Doğa Kolejlerinde eş zamanlı gerçekleşti. 

 

Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi Op.Dr. Mehmet Akgün Tepeli Doğa Koleji 9. Sınıf öğrencilerini çölyak hastalığı, belirtileri, teşhisi, tanısı, ve çölyak hastalarının nasıl davranması, nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bilgilendirmede bulundu ve öğrencilerin sorularını içtenlikle cevapladı.

 

Sunuma Ortaokul Lise Müdürü Onur Taş, Ortaokul Lise Rehberlik Öğretmeni Duygu Demirel ve Özel Derman Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Mehmet Akgün Tepeli’de katıldı.

 

Programın ardından Lüleburgaz Doğa Koleji Okul Meclis Başkanı Özün Yiğit Bayram ve Lüleburgaz Doğa Koleji Okul Meclis Başkan Yardımcısı Gülce Akgün sunumu gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Mehmet Akgün Tepeli’ye Doğa Koleji ortaokul ve lise Müdürü Onur TAŞ ve Biyoloji Öğretmeni İlsan Şanlı’ya tüm katılımcı öğrenciler adına teşekkür etti.

 

 

Hasan GÜNER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek