Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Ekim 2014, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 2198 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Sağlığımız için seyyara hayır diyelim”

Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş, Lüleburgaz halkını seyyar satıcılardan alış veriş yapmamaları konusunda uyardı.
“Sağlığımız için seyyara hayır diyelim”

Seyyar satıcılar konusunda çalışmalar yürüttüklerini ve konuda halktan da destek istediklerini belirten Bıyıktaş “bu arz ve talep meselesidir. Eğer halkımız seyyar satıcılardan alış veriş yapmazsa bizim de işimiz kolaylaşacaktır. Zabıta Müdürlüğü olarak biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz” dedi.

Özellikle seyyar balık satışı yapan satıcılardan balık alınmaması gerektiğini de ifade eden Bıyıktaş “Halkımız kendi sağlığını düşünüyorsa açıkta seyyar satış yapan balıkçıları tercih etmemelidir. Havaların zaten sıcak geçtiği bu günlerde açıkta satılan balıklar tehlike saçmaktadır. Bunun bilinci içinde hareket edip sağlığımız için alış verişimizi sabit dükkânlardan yapalım” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek