Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 15 Ekim 2014, Çarşamba 09:26 tarihinde eklendi. 1677 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz polisinden kritik operasyon

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri önceki gün kritik bir operasyona imza attı.
Lüleburgaz polisinden kritik operasyon

Yapılan operasyonda başka kişilere ait nüfus cüzdanı ve kimliklerle Lüleburgaz’da bulunan bankalardan kredi çekmek isteyen bir kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre önceki gün saat 12.00 sıralarında  Denizbank Lüleburgaz Şubesi’nden 30 bin TL, İşbankası Lüleburgaz Şubesi’nden 15 TL çekmek isteyen E.A. İstanbul’dan Lüleburgaz’a geldi.

Burada önce Denizbank’a gelen E.A. banka görevlisine yuvarlak cevaplar verince, banka görevlisi polisi aradı.

Olay yerine gelen Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, E.A.’nın üzerini arayınca yaklaşık 7 tane başka kişilere ait kimlik bilgileri ele geçirdi.

Bunun üzerine E.A.’nın  TC Kimlik Numarası ile Genel Bilgi Taraması (GBT)’na bakıldı. Yapılan GBT sonucunda E.A.’nın başka suçlardan da sabıkalı ve araması olan şahıs olduğu öğrenildi.

E.A. göz altına alındıktan sonra Adli makamlara sevk edilirken,  banka görevlisinin dikkati sonucunda  sahte kredileri çekemediği öğrenildi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek