Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 15 Ekim 2014, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 2570 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genel İş’ten işverene çağrı

Lüleburgaz Danone Fabrikası’nda örgütlenmesini tamamlayan DİSK’e bağlı Genel İş, işverene çağrı yaparak 17 Ekim’de yasal sürenin dolduğunu ve Toplu İş Sözleşmesine oturmak için işverenden çağrı beklediklerini söylediler.
Genel İş’ten işverene çağrı

Gazetemizi ziyaret eden DİSK’e bağlı Genel İş Örgütlenme Uzmanı Cengiz Atlı,  Gıda İş Sendikası Danone İşyeri Baş Temsilcisi Necdet Çalışkan, İşyeri Delegesi Ahmet Can Hasköylü yaptıkları açıklamada; “Danone’de 140 işçi çalışıyor. Bunların 129 tanesi sendikamıza üye. Biz sendika olarak işyerine gerekli evrakları teslim ettik. 17 Ekim’de yasal süre doluyor. Biz kendi aramızda da seçim yaptık. İşvereni Toplu İş Sözleşmesine davet ediyoruz” dedi.

Lüleburgaz’da da ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten  Gıda İş Sendikası Temsilcileri; “Lüleburgaz’da sırası ile Kristal İş Sendikası, Petrol İş Sendikası,  Tüm Bel Sen’i ziyaret etti. Genel İş, Eğitim İş, Eğitim Sen, Tekstil İş ve Emekli Sen’i de ziyaret ettikten sonra siyasi partileri ziyaret edeceğiz” dediler.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek