33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 14 Ekim 2014, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 1886 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TRAKER bayan raketlerden 1.lig sözü

Türkiye Masa Tenisi 2. Lig birinci etap maçları 17,18 ve 19 Ekim 2014 tarihleri arasında Muğla'nın Marmarais ilçesinde yapılacak.
TRAKER bayan raketlerden 1.lig sözü

Kısa zamanda sportif branşlarda adından sıkça söz ettiren ve birçok yeni ismi Türk sporuna kazandıran Lüleburgaz'ın güzide temsilcisi Trakya Ergene Spor Kulübü'de (TRAKER) bu turnuvaya 3 bayan sporcuyla katılarak, 1. Lig perdesini aralamaya çalışacak.

 

TRAKER  kafilesinde Suzan Mutlu, Minel Özen, Dilay Yarım olmak üzere 3 sporcu raketlerini 1. Lig için sallarken, Antrenör olarak deneyimli isim Erman Duran görev yapacak.

 

 Muğla'nın Marmaris ilçesine hareket etmeden önce görüşme fırsatı bulduğumuz TRAKER  Menejeri Ahmet Bulut sporcuların maddi ve maneviyat bir tarafa bu gibi organizasyonlarda psikolojik desteğe ihtiyaçları olduğunu ve başta Başkan Mesut Yarım olmak üzere tüm camianınm sporculara tam destek verdiğinin altını çizdi.

 

 Antrenör Erman Duran ise amaçlarının Lüleburgaz'ı bu gibi platformlarda en iyi ve yakışır bir şekilde temsil etmek olduğunu ve sporcularına güvendiğini söyledi.

 

Kafilede yer alan sporcular ise Lüleburgaz halkından kendilerine desteklerini esirgememelerini ve 1.. lig için hep bir ağızdan " SÖZ " diyerek, yolculuk öncesi ailelerine ve yakınlarını erken sevince boğdular..

 

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek