HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 13 Ekim 2014, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 1213 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Disk Lüleburgaz’da örgütleniyor

Disk’e bağlı Gıda İş Sendikası, Danone çalışanlarının yaşadığı sorunlar sebebiyle geçtiğimiz gün Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda toplandı.
Disk Lüleburgaz’da örgütleniyor

Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantının sunuculuğunu Eğitim Sendikası Eğitim Uzmanı Dr. Erkan Aydoğanoğlu yaptı. Disk Gıda İş Sendikası Genel Sekreteri Seyit Aslan, Disk Gıda İş Sendika Avukatı Devrim Avcı, Disk Gıda İş Sendikası Örgütlenme Uzmanı Cengiz Atlı’da katılımcılar arasındaydı.

 

Toplantıda sunum gerçekleştiren Eğitim Sendikası Eğitim Uzmanı Dr. Erkan Aydoğanoğlu Danone çalışanlarına ve katılımcılara sendikalaşmanın anlam ve önemini anlattı.

 

Danone çalışanları elverişsiz çalışma şartları karşısında sessiz kalmayacaklarını ve sendikalaşma hareketi başlattıklarını söylediler.

 

 

Hasan GÜNER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek