Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 10 Ekim 2014, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 1617 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Facia ucuz atlatıldı

Lüleburgaz, Kurtuluş Mahallesinde kontrolden çıkan jeep apartmanın bahçesine uçtu.
Facia ucuz atlatıldı

Olay gecesi önceki akşam saat 00.20 civarında cadde üzerinde bulunan marketten alışveriş yaptıktan sonra aracına binen N.M isimli vatandaş hızlı yaptığı kalkışın ardından yaklaşık 250 metre sonra direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu büyük bir gürültü ile yol kenarında bulunan bir apartmanın bahçesine girdi.

 

Apartman sakinleri duydukları sesin ardından dışarıya çıktıklarında gördüklerine inanamadılar. Araç, apartmanın duvarına çarparak durabildi. Büyük gürültü ve telaşa sebep olan kazayı apartman sakinlerinlerinden Z.B. şöyle açıkladı; “ Balkonda oturduğumuz esnada önce çok keskin bir fren sesi duyduk. Hemen ardından da çarpma sesini. Çarpma hızı o kadar şiddetliydi ki, deprem olduğunu düşündük. Aşağa indiğimizde ise, apartmanın duvarından içeriye girmiş bir araç gördük.” Dedi.

 

Aynı zamanda kaza sebebiyle apartmanın duvarında büyük çaplı maddi hasar oluşması nedeniyle apartman sakinleri, yıkılan duvarın masraflarının kazaya neden olan N.M. tarafından karşılanmasını istediler.

 

Kazayı hafif yaralarla atlatan N.M. olay yerine gelen ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.

 

 

Hasan GÜNER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek