Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 02 Ekim 2014, Perşembe 17:53 tarihinde eklendi. 1117 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emniyet kemerine imamlar el attı

Kurban Bayramı’nda yaşanan trafik kazalarında yaşanan ölümleri en aza indirmek için Lüleburgaz’da bugün kılınacak olan Cuma Namazı’nın hutbesinde ve yarın kılınacak olan Bayramı Namazı hutbesinde emniyet kemeri takılması uyarısı yapılacak.
Emniyet kemerine imamlar el attı

 Yapılan tüm araştırmalarda meydana gelen trafik kazalarının yüksek oranda insan kaynaklı ve sürücü dikkatsizliğinden meydana geldiği, sürücü duyarlılığı ile bu durumun en aza indirilebileceği fikrinden yola çıkılarak Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğü ve Lüleburgaz İlçe Müftülüğü işbirliği yaptı.

 

 

 Önümüzdeki Kurban Bayramı tatili süresince de vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla uygulanan trafik tedbirlerine ilave olarak bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında; yol kullanıcılarının trafik kurallarına, trafik işret ve işaretçilerinin ikazlarına, hız limitlerine ve araç kullanırken emniyet kemeri takılmasının önemi konusunda Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğü ve Lüleburgaz İlçe Müftülüğü bilinçlendirme çalışmaları yapılacak.

 

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü’nün yapacağı çalışmada, araçlarda ön ve arka koltukta emniyet kemeri takma alışkanlığı kazandırılması, emniyet kemerinin nasıl hayat kurtardığı ve trafikte dikkatli olmanın önemini Cuma ve Kurban Bayramı günü verilecek vaaz ile hutbelerde anlatılarak vatandaş bilinçlendirilecek.

 

 

Hasan GÜNER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek