Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 02 Ekim 2014, Perşembe 17:51 tarihinde eklendi. 1247 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Meclis toplandı

Lüleburgaz Belediyesi Ekim ayı 1. olağan Belediye Meclis Toplantısı, geçtiğimiz akşam saat 19.00’da yeni Belediye Meclis Salonunda yapıldı.
Belediye Meclis toplandı

Yeni meclis salonunda yapılan toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, plan notu değişikliği konusu Komisyona sunuldu.

 

Zabıta Müdürlüğü tarafından durak yerlerinin yeniden belirlenmesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Sokak isimlerinin değiştirilmesi talebi, Yazı İşleri Müdürlüğü Yönetmeliği, Gelir Müdürlüğü’nün 2015 yılı gelir yönetmeliği, Özel Kalem Müdürlüğünün Brüksel konulu yazısı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yardım yönetmeliği ve Şehir ve İmar Müdürlüğünün satın alma (1.bölge) konuları görüşüldü.

 

Görüşmeler sonucu konuların ilgili komisyonlara sevkleri sağlandı.

 

Hasan GÜNER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek