Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 02 Ekim 2014, Perşembe 09:17 tarihinde eklendi. 1783 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Doğa Koleji’nden anlamlı ziyaret

Lüleburgaz Doğa Koleji 4/A sınıfı öğrencileri, geçtiğimiz gün Lüleburgaz Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret etti.
Lüleburgaz Doğa Koleji’nden anlamlı ziyaret

4/A Sınıf öğretmeni Arif Tekin ve Ekoloji öğretmeni Nurgül Türel’in önderliğinde gerçekleşen ziyaret, öğrencilerin neşeli ve keyifli anlar yaşamasına olanak tanıdı. Öğrenciler bakımevi ziyaretinde, bakımevi ve sokakta yaşamak zorunda kalan hayvanlar hakkında bilgilendirildi. Öğrenciler kendi imkânları dâhilinde ziyaret öncesi tedarik ettikleri, kuru ve konserve mamalar, basit tıbbi ilaçlar (haşere ilaçları), bakımevinde ihtiyaç duyulan plastik taşıma kafesleri ve eski gazeteleri getirerek bakımevindeki hayvanlara destek olmaya çalıştılar.

 

Ziyaretin amacını açıklayan Ekoloji Öğretmeni Nurgül Türel “Biz, Doğa Koleji olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimize doğanın ve onun vazgeçilmez bir parçası olan hayvanların yaşamımızın merkezinde bulunduğunu öğretiyoruz. Onlara sevgi aşılıyoruz. Bu nedenle “Dünya Hayvanları Koruma Günü” kapsamında Lüleburgaz Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ne bir ziyaret yaparak farkındalık yaratmayı amaçladık.

Doğa Koleji’nin bu sosyal sorumluluk çalışması sadece bu güne özel değil, belirli aralıklarla devam edecek bir çalışmadır” dedi.

 

Lüleburgaz Belediyesi Veteriner Hekimi Metin Şenpınar, ziyaret süresince çocuklara sokak hayvanları, tedavileri, bakım evi olanakları ve işleyişi hakkında bilgi verdi. Kurallara uymak şartıyla diledikleri gibi eğlenip sokak hayvanlarıyla vakit geçiren minikler, kendi elleriyle yardıma muhtaç hayvanları besleme imkânı da buldular.

 

 

Hasan GÜNER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek