Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 01 Ekim 2014, Çarşamba 18:00 tarihinde eklendi. 1289 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor bayrama üzgün girdi

Spor Toto 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor ligin 6. haftasında bugün evinde Sarıyer’i ağırladı. Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanan maç saat 16.00’da başladı. Maçın 41. dakikasında Kırklaelispor’dan Salim Kaya kırmızı kart gördü. Maçın il yarısı 0-0 sona erdi.
Kırklarelispor  bayrama üzgün girdi

Maçın ikinci yarısına Kırklarelispor oyuncu değişikliği ile başladı.  Okan Derici’nin yerine Deniz   Durmuş oyuna girdi.  Sarıyer’de de iki oyuncu değişikliği yapıldı.   Gürhan Gürsoy’un yerine Yaşar Çetin,  Mert Somay’ın yerine Günay Şakar oyuna girdi.  Kırklarelispor’da   62. dakikada Olcay Çetinkaya sarı kart gördü. 68. Dakikada  Sarıyer’in golü geldi.  Mert , Sarıyer’i 1-0 öne geçiren golü attı.  Mert gol sevinci sırasında formasını çıkarınca sarı kart gördü.

73. dakikada Kırklarelispor’dan Emrah Ekmekçi oyundan çıkarken yerine  Enis Çeliksu oyuna girdi. 80. dakikada Kırklarelispor’da bir oyuncu değişliği daha oldu.  Gökhan Demir oyundan alınırken yerine  Onur Garip girdi.

78. dakikada Sarıyer bir penaltı kazandı. Atışı  Eser Yayla kullandı . Eser Yayla’nın ilk vuruşu kaleciden geri geldi, topu iyi takip eden Eser Yayla şık bir vuruşla Sarıyer’i  2-0 öne geçiren golü atrı.

 80. dakikada  Kırklarelispor’dan  Davut Babur, hakem Deniz Kükrek tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken Sarıyer, Eser Yayla’nın golüyle skoru 3-0 yaptı.

Maç Sarıyer’in 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek