Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 30 Eylül 2014, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1445 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TRAKYAKA Uluslararası KOBİ Buluşması Fuarı’na Katıldı

Trakya Kalkınma Ajansı 23-27 Eylül 2014 tarihlerinde Bulgaristan’da gerçekleşen Uluslar arası KOBİ Buluşması Fuarı’na katıldı.
TRAKYAKA Uluslararası KOBİ Buluşması Fuarı’na Katıldı

UBC (United Business Clubs) tarafından organize edilen, 35 Avrupa ülkesinden 1 milyon üyesi bulunan ESBA ( European Small Business Alliance) tarafından desteklenen etkinliğe, Trakya Kalkınma Ajansı Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ Yatırım Destek Ofisleri de katıldı. Ajans Genel Sekreteri Mahmut Şahin’in de katıldığı etkinlikte, TRAKYAKA farklı ülkelerden yatırımcılara Trakya Bölgesi ve yatırım ortamı olanaklarını tanıtma fırsatı buldu.

Katılımcılar gıda, turizm, tekstil ve kadın girişimciliği alanında faaliyet gösteren yerel ve uluslar arası firmalarla yaptıkları görüşmelerin yanı sıra, KOBİ’lerin uluslar arası alanda işbirliği, kümeler için Avrupa Birliği fonları ve KOBİ finansmanları için alternatif kaynaklar konulu seminer ve konferanslara da katılım sağladılar.

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek