İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 29 Eylül 2014, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1173 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Varna’yı ağırladı

Bulgaristan’ın FC Varna Veteran Futbol Kulübü, Lüleburgaz Veteranları ile “dostluk maçı” yapmak için Cuma günü kentimize geldi.
Lüleburgaz Varna’yı ağırladı

      Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü’nün misafiri olarak Lüleburgaz’a gelen FC Varna Veteran Futbol Kulübü, geçtiğimiz aylarda Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü’nü Varna’da ağırlamıştı.

     Cuma saat 18:30 da Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde yağmur altında oynanan dostluk maçı ismine yakışır şekilde dostça bitti.

Son dakikalara 2-0 önde giren Lüleburgaz Veteranları arka arkaya yedikleri son dakika golleri ile maçı 2-2 bitirdi.

     Maçtan sonra Ezgi Hotel’de yemekte bir araya gelen iki ekibin oyuncuları bol bol sohbet edip ticari ve sportif olarak bundan sonra neler yapabileceklerini konuştu.

 Varna Veteranları Başkanı İvan, “2001 - 2003 doğumlu çocuklarımızın oluşturduğu bir genç takımımız var.  Lüleburgaz Veteranları ile aynı zamanda bu yaş grubu ile de bir araya gelip çocuklarımızın da bu dostluk köprüsünün kurulmasında pay sahibi olmasını istiyoruz” dedi.

Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü başkan yardımcısı Abidin Yıldız “ Bu öneri bizimde daha önceden düşündüğümüz projeler arasında yer almaktaydı. Ancak çocuklarımızın eğitim hayatı, bizim dış ülkelere giderken almak zorunda olduğumuz  vize hem masraflı hem de bıktırıcı olmakta. Bu sorun aşılırsa biz komşu ülkelere bundan sonra çocuklarımızla gidip U14  ve  U 54  yaş gruplarında  iki takımla çıkarız” dedi.

     Lüleburgaz  Belediye Başkanı Emin Halebak  kısa bir süre  olsa da veteranlarla bir araya geldi.

Veteran  gençlerle keyifle sohbet eden Başkan Halebak, Lüleburgaz Veteranları’nın yaptığı bu etkinlikler sosyal sorumluluk bilincini ve yaşadığımız kente dair aidiyet duygusu geliştirdiğini ve gençlerimize örnek olduğunu vurguladı.

Başkan Halebak, bol bol sohbet ettiği Bulgaristanlı Veteranlar^’ın bu birliktelikten memnun olduklarını söyledi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek