33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 29 Eylül 2014, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 2990 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz “Vestel” lendi

Kaanlar Vestel 25 Eylül Cuma günü gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile Lüleburgaz halkının hizmetine girdi.
Lüleburgaz “Vestel” lendi

Emrullah Efendi Caddesi No:28-C adresinde hizmete giren Kaanlar Vestel konsept Mağazası’nın açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Vestel Genel Müdürü Ergün Güler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi konuşan Başkan Halebak, Vestel’in ulusal bir ürün olarak tüm dünyada adını duyurduğunu bunun da ayrıca bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti.

Kaanlar Vestel’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat İşgüder ve değerli eşi Sevgi İşgüder’e açtıkları mekânın hayırlı olmasını dileyen Halebak mağazanın tüm Lüleburgaz halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Vestel Genel Müdürü Ergün Güler ise Kaanlar Vestel Mağazası’nın Türkiye’deki 1300. Mağaza olduğunu bu sebeple de ayrı bir önemi olduğunu vurguladı.

Vestel’in dünya çapında kaliteli ürünleriyle dereceler almayı sürdürdüğünü ifade eden Güler, Lüleburgaz’da açtıkları mağazanın tüm bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Kaanlar Vestel’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat İşgüder de Lüleburgaz halkının hizmetine başlayacakları için mutlu olduklarını söyleyip tüm Lüleburgazlıları mekâna davet etti.

Daha sonra belediye Başkanı Halebak, Vestel Genel müdürü Güler ve Mağaza Sahibi İşgüder birlikte açılış kurdelesini kesip mekânı gezdiler. Yapılan ikram ile açılış sona erdi.

Ayrıca Kaanlar Vestel’in açılışa özel indirimleri ürünleri tanıtılıp satışa sunuldu.

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek