HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 26 Eylül 2014, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 1652 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstanbul Caddesi esnafı tedirgin

Lüleburgaz’da İstanbul Caddesi üzerinde işyerleri bulunan esnaf önceki gün gazetemizi ziyaret ederek sıkıntılarını dile getirdiler.
İstanbul Caddesi esnafı tedirgin

Lüleburgaz İstanbul Caddesi’nda hava karardıktan sonra ne olduğu belli olmayan 5-6 kişilik grupların ortaya çıktığını ve caddede gezmeye çıkan aileleri, kadınları ve kızları gözleri ile sözleri ile taciz ettiklerini belirten İstanbul  Caddesi esnafı;” Lüleburgaz Belediyesi tarafında  Lüleburgaz  İstanbul Caddesi’nde gerçekleştirilen yayalaştırma çalışması  güzel bir çalışma. Bu uygulama sayesinde vatandaşlarımız rahatlıkla burada gezip alış –veriş yapabiliyor. Ancak bu konu ile ilgili olarak bir sıkıntımız var. Hava karardıktan sonra İstanbul Caddesi’ne çıkan ve ne olduğu belli olmayan 5-6 kişilik gruplar var. Bunlar İstanbul Caddesi üzerinde gezmeye çıkan aileleri, kadınları, kızları ve tüm vatandaşları gözleri ve sözleri ile taciz ediyor rahatsızlık veriyor. Birbirleriyle yüksek sesle küfürleşip kavga ediyorlar. Birbirlerini vatandaşların üzerine itiyorlar. Buradan geçen erkeklere mana bularak, kızlara ve kadınlara ise laf atarak taciz ediyorlar.  Bu kişileri bazı arkadaşlarımız okul bahçelerinde ve karanlık bölgelerde esrar, hap, baly gibi maddeler kullanırken gördüklerini söylediler. İstanbul Caddesi üzerinde yeteri kadar ışıklandırma yapılmalıdır. Burada gerekli güvenlik önlemleri alınmalıdır” dediler.

Kendilerinin Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile görüştüklerini ve olumlu tepkiler aldıklarını de belirten Lüleburgaz İstanbul Caddesi Esnafı bu sorunun en kısa sürece çözülmesini beklediklerini dile getirdiler.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek