HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 23 Eylül 2014, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1096 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Otomobilsiz Kent Günü” kutlandı

Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz Bisikletçiler Derneği ortaklaşa dün saat 13:00’de Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda “Otomobilsiz Kent Günü” için etkinlik yaptı.
“Otomobilsiz Kent Günü” kutlandı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Otomobilsiz Kent Günü’nün kutlandığını söyledi.

 

2001 yılından beri etkinlik kapsamında şehir merkezinin bir günlükte olsa otomobilden arındırıldığını belirten Halebak, “O günden bugüne kadar belediye olarak Otomobilsiz Kent Günü’nü kutluyoruz. Aslında kent merkezleri yayalaştırılarak insanların kullanımına açık hale getirilmesi gerekiyor. Bizde belediye olarak kentin merkezini yayalaştırarak halkın hizmetine sunduk. Artık egzoz derdi, dükkanın önüne park etme gibi sorunlar kalmadı. Herkes mutlu, bir sıkıntı yok artık” dedi.

 

Daha sonra Halebak ve protokol yürüyerek Lüleburgaz Bisikletçiler Derneği üyeleri de bisikletlerle şehri dolaştılar ardından da program sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek