Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 23 Eylül 2014, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 4031 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkandan engelliye fırça

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, yayalaştırma alanı içinde otomobil ve motosiklet ile gezen sürücüleri fırçaladı.
Başkandan engelliye fırça

Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz Bisikletçiler Derneği ortaklaşa dün saat 13:00’de Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda “Otomobilsiz Kent Günü” için etkinlik yaptı.

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, etkinlik sonrası yayalaştırma alanı içinde protokolle yürümeye başladı. İlk önce arkadan gelen otomobili gören Halebak, görevlilerden otomobili yayalaştırma alanı içinden çıkarmalarını istedi. Daha sonra bir pizza şirketi motosikleti ile karşılaşan Halebak, bir daha yayalaştırma alanı içinden  geçtiği zaman  ceza kesileceğini söyledi. Engelli motosiklet aracına da kızan Halebak, “Burası yaya alanı buradan geçemezsin. Senin araçta motorlu olduğu için motorlu araçların olduğu alanı kullanacaksın” derken, engelli vatandaşta yürüyemediği için araçla her yere gittiğini söyledi. Daha sonra Halebak, “Buraya motorla girmek yasak” dedi. Engelli vatandaşta geri dönerek araç yolundan ilerledi.

 

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek