Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 22 Eylül 2014, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1002 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hırsızlık zanlıları suç makinesi çıktı

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı başarılı çalışma ile Kırklareli sınırları içinde 12 ayrı evden hırsızlık olayı gerçekleştiren O.A. ve O.P. isimli zanlıları yakaladı.
Hırsızlık zanlıları suç makinesi çıktı

Yapılan UYAP sorgulamasında O.A.’nın  8,  üzerinden sahte kimlik çıkan O.P.’nin ise 17 ayrı suçtan arandığı öğrenildi.

Yakalanın iki zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgile verildi.

“2014 yılı içerisinde il merkezimizde meydana gelen 12 ayrı Evden Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığının İhlali, Mala Zarar Vermek, Açıktan Hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik, Asayiş Şube Müdürlüğümüzce planlı çalışma başlatılarak hırsızlık olaylarının failleri tespit edilmiştir. Olayların firari şüphelileri O.P. ile O.A. isimli şüphelilerin yakalanmasına yönelik olarak İstanbul iline ve Lüleburgaz ilçemize görevlendirilen iki ayrı ekip tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 17.09.2014 günü şüpheli O.P. görevlilerimiz tarafından sahte kimliği ile yakalanarak ilimiz merkezine getirilmiştir.  Çalışmaların devamında 18.09.2014 günü ilimiz merkezinde 2 ayrı adreste eş zamanlı olarak yapılan operasyonlar neticesinde olayların şüphelilerinden O. A.’ da yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüphelilerin yapılan Uyap Sorgulamasında; Devam eden tahkikatlar haricinde  O. P.’ in 17, O.A.’ ın 8 ayrı suçtan dolayı arandıkları tespit edilmiştir.

Şüphelilerin 24.08.2014 tarihinde müşteki T.G.’ e ait bağ evinden çalarak Asilbeyli göletine attıklarını beyan ettikleri bulundurma ruhsatlı 78….. seri numaralı Beratta marka tabanca, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünden gelen Deniz Limanı Şube Müdürlüğünde görevli dalgıç personel tarafından Asilbeyli göletinden çıkartılarak muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli O. P.’ in üzerinden çıkan sahte kimlik ile ilgili ayrıca Resmi Belgede Sahtecilik suçundan tahkikat evrakı düzenlenmiştir.  Konu ile ilgili şüpheliler haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte 18.09.2014 günü Adli mercilere sevk edilmiş, her iki şüphelide tutuklanarak cezaevine konulmuştur.”

Ertan BAYER 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek