HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 22 Eylül 2014, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1448 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şamiloğlu sporcuları Bursa’ya gitti

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde hizmet veren Şamiloğlu Spor Kulübü Karatecileri, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu İllerarası Karate turnuvasına katılmak üzere Bursa’ya gitti.
Şamiloğlu sporcuları Bursa’ya gitti

Lüleburgaz Şamiloğlu Spor Kulübü antrenörü Şemsi Şamiloğlu yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya yirmi dört sporcu ile katıldıklarını ifade etti.

 

Turnuvada madalya kazanmak için mücadele edeceklerini söyleyen Şamiloğlu, turnuvada Eylül Avşar, Zeycan Sönmez, Gamze Çetiner, Fatma Beyza Ermut, Edasu Eylem Dönmez, Feyza Nur Baş, Zeynep Nur Küçük, Sanem Yörük, Beyza Ataklı, Samet Köse, Mehmet Tunca Can, Ela Dilara Gülen, Feyza Üstüntaş, Duygu Yemenici, Çisen Yılmaz, Beyza Nur Baş, Emrecan Nural, Kayra Avşar, Hüsnü Can Avcı, Hacı Can Keriöz, Uğurcan Çatal, Ahmet Göktürk Yıldırım, Emre Çetin ve Murat Keriöz sporcuları ile mücadele edeceklerini kaydetti. İHA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek