Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 20 Eylül 2014, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 878 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yaz kampının programının kapanışı yapıldı

Lüleburgaz Belediyesi ile Genç Katılım Spor Kulübü Derneği (GENKAD) işbirliğiyle ilçedeki gençlere yönelik düzenlenen “Yaz Kampı” programının kapanışı önceki akşam Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde Perşembe akşamı yapıldı.
Yaz kampının programının kapanışı yapıldı

Lüleburgaz Belediyesi ve GENKAD tarafından Saroz Körfezi’nde bulunan Danişment Orman Kampı’nda düzenlenen kampa 236 çocuk katıldı

 

. Kampa katılanlar için LYFA’da yapılan kapanış toplantısına Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ve Rasim Aslan, daire müdürleri ile öğrencilerin aileleri katıldı.

 

Programda konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, belediye olarak ülkenin geleceği olan gençler ve çocuklar için yaz ayında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

 

Bu etkinliklerden birinin de yaz kampı olduğunu belirten Halebak, “Çocuklarımız hem orada eğlendiler hem de bir şeyler öğrendiler. Orada gençlerimize yönelik deniz etkinlikleri, satranç, voleybol, futbol, turnuvalar ve kitap okuma gibi eğitici çalışmalar yapıldı. Çocuklarımız orada yaptıklarını burada başarılı bir şekilde gösterdiler. Bu tür etkinliklere bir dahaki yıllarda da devam edeceğiz” dedi.

 

Program kapsamında çeşitli konuşmalar yapıldı ve gösteriler sunuldu. Daha sonra kampa katılanlara sertifikaları verildi.

 

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek