Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Eylül 2014, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 1168 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurban kesim yerleri belirlendi

Lüleburgaz'da kurban kesim yerlerinin belirlenmesi için Salı günü Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz başkanlığında toplantı yapıldı.
Kurban kesim yerleri belirlendi

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda kurban kesim yerleri görüşüldü. Toplantıda kurban kesimi yapılacak yerlerin hijyenik yerler olmasına dikkat edilmesi gerektiği vurgusu yapıldı.

 

Toplantıda kurban kesim yerleri de belirlenirken, ayrıca kurban kesim yerleri başvurularının devam ettiği kararı da çıktı. Şuanda belirlenen yerler: Lüleburgaz Belediye Mezbahası, Büyükkarıştıran Kız Kur’an Yurdu, Ahmetbey Özel Erkek Öğrenci Yurdu, Lüleburgaz Sokullu Erkek Öğrenci Yurdu, Lüleburgaz Özel Cafer Kuruluş Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, Ertuğrul köyü mezbahası, Hamitabat Köyü Tarımsal Kalkınma Kooparetifi, Ahmetbey Kasabası mezbahası, Evrensekiz Kasabası mezbahası ve Tatarköy mezbahası.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek