Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 18 Eylül 2014, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 2335 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’den kahvaltılı basın toplantısı

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nca 17 Eylül Çarşamba sabahı Edirne Bayırı Mevkii’nde hizmet veren Kabalka Restaurant’ta basına bir kahvaltı düzenlendi.
AK Parti’den kahvaltılı basın toplantısı

Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri ile Medya Tanıtım Başkanı Nurullah Polat’ın katıldıkları kahvaltı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Basının önemine inandıklarını belirten İlçe Başkanı İleri, Lüleburgaz’ın geleceği için çalıştıklarını ve bu çalışmaları basınla paylaşıp Lüleburgaz halkına duyuracaklarını söyledi.

5. Olağan Kongre ve hedefler

Daha sonra 5. Olağan Kongre hakkında bilgi veren Başkan İleri “Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Partimiz 27 Ağustos’ta Ankara’da 1. Olağanüstü Büyük Kongresini yapmıştır. Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçmiştir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkanımız Ahmet Davutoğlu olmuştur.

Tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği Cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilmiştir.

Değerli basın mensupları,

AK Parti milletin umudu olarak doğdu. Partimizi 2001’de kurduğumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yoksulluklara, yoksunluklara mahkûm edilmişti. Biz milletin bize verdiği güç ile her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının “yapılamaz” dediği birçok büyük icraatı gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yapıp ülkemizin çehresini değiştirdik. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yeni bir kalkınma hamlesi başlattık. Üretim arttı, ihracatta rekorlar kırıldı. Yıllardır bitmeyen projeler bitirildi. Ekonomi büyüdü, Türkiye ilklerle tanıştı. 12 yıl zarfında bize karşı birçok kumpaslar kuruldu, engeller çıkarıldı, darbe girişimleri oldu. Biz milletin gücüne dayanarak bütün bu girişimleri bozguna uğrattık.

Bizler AK parti olarak bugüne kadar demokraside, ekonomide, belediyecilikte, dış politikada yaptıklarımızla asla yetinmiyoruz. Bizim davamız milletimize layık olduğu demokrasiyi, refahı, gücü ve dünyada saygınlığı kazandırmaktır. Bunun için Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 için büyük hedefler koyduk. O ufka doğru bütün sevdamızla, gücümüzle, gayretimizle yürüyoruz.

Başbakanımızın ve Genel Başkanımızın 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı seçilmesiyle yeni Türkiye’nin kapıları ardına kadar açılmıştır. 27 Ağustos’ta yaptığımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremizle Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlamıştır. Türkiye bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir.

AK Parti; birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir.

5. Olağan Büyük Kongremizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diyerek İlçe Başkanlığı olarak ta yapacakları hizmetleri basın aracılığıyla Lüleburgazlılara duyurmak istediklerini ifade etti.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek