Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 17 Eylül 2014, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 1903 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam köyleri ziyaret ediyor

Lüleburgaz İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, daire müdürleri ile köyleri ziyaret ederek köylünün istek ve sıkıntılarını dinlemeye başladı.
Kaymakam köyleri ziyaret ediyor

Yılmaz ile beraber ziyaretlere,  İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hasan Taner Özbey, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, İlçe Tarım Müdürü Hasan Karaman, İlçe Müftüsü Alaattin Özkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gürkan Güler, Devlet Su İşleri Lüleburgaz Müdürü Murat Öğretmenoğlu, KÖYDES Müdürü Seçkin Kaymaz, İlçe Malmüdürü Mustafa Özdemir ve Karayolları Şube Müdürü Ali Çil katıldı.

 

Köylü meraları gündeme getirmedi

Lüleburgaz İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, daire müdürleri ile Ayvalı, Sarıcaali, Kırıkköy, Çeşmekolu ve Hamitabat köylerini ziyaret ederek istek ve sıkıntıları dinledi. Köylülerin köylerdeki meraların kiralaması için çıkarılan kanunla ilgili tek söz dahi konuşmaması dikkat çekti. Köy muhtarları bir aydan beri köylerdeki meraların satılmaması için kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor. Ama Yılmaz’ın bir istek ve sıkıntınız var mı sorusu karşısında köylüler meraları gündeme getirmediler.

 

Ayvalı Köyü ziyareti: ilk önce Ayvalı Köyü’nü ziyaret eden Kaymakam Yılmaz’ı köy muhtarı Nail Avcı ve köylüler karşıladı. Burada AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz’da ziyarette katıldı. Köylüler Yılmaz’dan köyün su sorunun çözülmesini istediler. Yılmaz’da köy için sondaj ihalesinin yapıldığını ve bir ay içinde çalışmanın biteceği müjdesini verdi.

 

Sarıcaali Köyü ziyareti: Sarıcaali Muhtarı Erkan Süveyş ile vatandaşlar Yılmaz ve yanındaki heyeti karşıladı. Muhtar Süveyş, köylerinin yollarını yaptıklarını ve şuanda mezarlık duvarlarının yapılmasını istedi. Yılmaz’da gerekli notları aldıklarını söyledi.

 

Kırıkköy Köyü ziyareti: Köy Muhtarı Adnan Uzuntekin, ziyarette yaptığı konuşmada yağmur yağdığı zaman köylerini su bastığını söyledi. Yağmur sularının arıtma sistemine bağlanmadığı için yağmur yağdığında evlerin su içinde kaldığını belirten Uzuntekin, yardım istedi. Yılmaz’da önümüzdeki günlerde bir ekip yollayarak sorunu inceleteceğini ifade etti.

 

Hamitabat Köyü ziyareti: Hamitabat Köyü Muhtarı Nuri Kovancı son yağan yağmurlarda bazı vatandaşların tarlarında zararların oluştuğunu söyleyerek buradaki derelerin yapılmasını istedi. Yılmaz’da notlarını aldığını söyledi.

 

Çeşmekolu Köyü ziyareti: Ziyarette konuşan Çeşmekolu Köyü Ahmet Dönmez, yollarının bozuk olduğunu ve yağmur yağdığında taşan derelerinin yapılmasını istedi. Yılmaz, derenin ihalesinin yapıldığını ifade ederek yollar içinde çalışma yapılacağını kaydetti.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek