33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 17 Eylül 2014, Çarşamba 09:20 tarihinde eklendi. 1439 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de Pazartesi Toplantısı yapıldı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı haftalık olağan Pazartesi toplantısı İlçe Başkan Yardımcısı Fahrünnisa Demirel başkanlığında Parti binasında yapıldı.
CHP’de Pazartesi Toplantısı yapıldı

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Demirel, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle tüm veli, öğrenci ve öğretmenleri kutlayıp yeni dönemde başarılar diledi. Demirel “Öğretmenlik yaptığım yıllarda bizler çocukları alıp okulun ilk günü okulu gezdirir tanıtırdık. Şimdi ise bir okulumuzda bir öğretmenin öğrencileri içeriye alıp dua ettirdiğini duyuyoruz. Geldiğimiz nokta budur. Bizler din eğitimine karşı değiliz ama okula yeni başlayan yavrularımıza daha ilk günden yapılan bu davranış ne kadar doğrudur? Bilemiyorum” dedi.

Daha sonra söz alıp konuşan bazı partililer ise partiyi ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiler. Oy oranı %50 ve %70’leri bulan Kırklareli’nin 3 milletvekili ve 6 kurultay Delegesi bulunurken %1 oyu ile Diyarbakır’ın 18 delege ile Ankara’da temsil edildiğini ve Kırklareli’nden kimsenin Parti Meclisine temsilci gönderemediğini belirtip sitem ettiler.

Kürsüye gelen Özgür Kaya ise, parti içinde çatlak sesler yerine yapıcı eleştiriler yapılması gerektiğini söyleyip “Kötü giden her şey CHP’denmiş. Yok böyle bir şey. Yapıcı eleştirilerle partimiz için çalışmalıyız. Çünkü ülke zor günlerden geçiyor. AKP derin akıldan gelen kararları uyguluyor ve eğitim sistemi üzerinde sürekli oynayıp, kadınları evlere hapsetmek ve böylece Türkiye’nin önünü kapatmak istiyor. Bize düşen bu ortamda kavgadan ziyade partimizi ve en önemlisi ülkemizi düşünmektir. 2015 yılında Ankara’ya vekil gönderirken de yanı başımızdaki Kepirtepe’yi ve eğitim devrimini düşünmeliyiz” dedi.

Poster Krizi sürüyor

Kırklareli’nden gelip toplantıya katılan Tuna Soykan ise konuşmasında Kırklareli’nde yaşanan poster krizine değindi. Soykan “Yerel seçimler öncesi Kırklareli Stadyumu’nun duvarlarında yer alan poster ve sözler bazı kişilerce tahrip edilmişti. Belediye Başkanı da bir proje ile İstasyon Caddesi’ne 7 adet Atatürk Posteri ve sözlerin yazılacağı stantların yapılarak Kırklareli halkına emanet edileceğini söylemişti. Ama Belediye Başkanı bu işlem sırasında Vali tarafından engellendi. Günlerdir valilik önünde bekletilen iki polis ve buraya çekilen polis aracı çalışmalara engel oldu. Neymiş pano arkasına saklanacak bir terörist valiyi vurabilirmiş. Vay efendim buradan röntgenci valiyi dikizlermiş. Burası Kırklareli ve halkımızdan dikizci de terörist de çıkmaz. Olayla ilgili olarak Milletvekili Muharrem İnce de Kırklareli’ne gelerek valiye tepki gösterdi.  20 milletvekili ile gelip posterleri asacaklarını belirtti. Bu arada iki polisin ve bir aracın gece gündüz orada bekletilmesi de valinin acizliğini göstermektedir” dedi.

Kırklareli’nin tüm Türkiye’de oy oranı ile birinciliği elinde tuttuğu halde Ankara’ya Parti Meclisine temsilci gönderememesini yadırgadığını da belirten Soykan “Her şeye rağmen hükümete laf yetiştirmek yerine halkın ve emeğin yanında yer alıp çalışmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek