Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 16 Eylül 2014, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1111 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vergi Affı yok faizler kalkacak

- Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik, 'vergi affı' beklentisine açıklık getirerek "Vergi affı değil, faizler kalkacak" dedi.
Vergi Affı yok faizler kalkacak

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, yönetimi ile birlikte Vergi Dairesi’ne yeni atanan Ahmet Tetik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Bahar, yönetimini tanıtmasının ardından Ahmet Tetik’e yeni görevinde başarılar diledi. Bahar "Çerkezköy Ak Parti teşkilatı olarak Çerkezköy’de başarılı bir dönem geçirmenizi temenni ediyoruz" dedi. 


"AF DİYE BİR ŞEY YOK"
Ziyaret sırasında 'vergi affı' konusuna açıklık getiren Vergi Dairesi Müdürü Tetik, "Af diye bir şey değil, faizler gecikme zammı oranında, gecikme zammı kalkacak. Tüfe oranında yeniden faiz hesaplanacak ve yapılandırma olacak. Yapılandırma olurken de ana para ve TÜFE oranı hesaplanacak. Sadece bildiğim kadarıyla kasa affı var. İşletmelerin kasalarında gözüken kayıtlara intikal etmemiş kasa fazlası varsa alacağız" açıklamasında bulundu. İHA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek