Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 16 Eylül 2014, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1081 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Briç sporcuları yeni sezonu açtı

Lüleburgaz Briç Spor Kulübü 2014-2015 döneminin ilk Haftalık İkili Briç Turnuvasını 11 Eylül Perşembe akşamı organize ederek yeni sezona merhaba dedi.
Briç sporcuları yeni sezonu açtı

Kırklareli, Edirne ve Çorlu’dan briç severlerinde iştirakiyle 7 masada 14 çiftin mücadelesi howel dolaşım tekniği ile oynandı.

 Gecenin sonunda 1.‘lik Edirne’ye gitti. Bölge ve yurt genelindeki briç turnuvalarında başarılarıyla ve uzun süreden beri ortaklıklarıyla dikkat çeken Mert Özcan-Uğur Kaymak ikilisi %61,05’lik başarı ortalamasıyla ipi göğüsleyerek ödüllerini Başkan Muammer Öztürk’ün elinden aldılar.

Turnuva sonunda söz alan Başkan Muammer Öztürk 3 aylık bir aradan sonra tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, Türkiye Briç Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu ulusal turnuvalarda ikili ve takımlar kategorilerinde adından bahsettiren bir sezonun ardından, önümüzdeki 2014-15 döneminde üstüne koyarak birlik ve beraberlik içinde yol almaya devam edeceklerini söyledi.

 Sözlerini  “Briç, beyin sporu olmasının yanında sosyal yönüyle de ön plana çıkmaktadır. Haftalık olarak düzenlemiş olduğumuz bu turnuvalarda yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurulmaktadır. İşte tam burada 1 kişi eksiğiz. Üyemiz ve arkadaşımız Sebahattin Gezici’nin ani ölümü hepimizi derinden üzmüştür. Önümüzdeki hafta (18.Eylül.2014 Perşembe) Sebahattin abimizin adına yakışır Sebahattin Gezici’yi Anma İkili Briç Turnuvası düzenleyeceğiz. Bu anlamlı günde hepinizi aramızda görmek isteriz” diyerek tamamladı.

Sebahattin Gezici kimdir;

Şubat 1958 yılında Lüleburgaz’da doğdu, ilk orta ve lise eğitimini Lüleburgaz’da tamamladı. Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümünden mezun olduktan sonra, sırasıyla Kurucaşile (Zonguldak), Ömerli (Mardin), Kıyıköy (Kırklareli), B.Mandıra (Kırklareli) Endüstri Meslek Lisesi (Lüleburgaz) da öğretmenlik yaptı. Pınarhisar Atatürk Ortaokulu, Lüleburgaz Ticaret Lisesi, son olarak Lüleburgaz 80. Yıl Ortaokulu’nda idarecilik ve müdürlük görevlerinde bulundu. Eğitim-Sen ve Lüleburgaz Briç Spor Kulübüne üye olan Sebahattin Gezici evli ve 2 çocuk sahibiydi. 27.08.2014 günü 56 yaşında aramızdan ayrıldı.

1.Hafta İkili Briç Turnuvası ilk 5’e girenler:

1             %61,05 Mert Özcan – Uğur Kaymak (Edirne)                       

2             %59,29  Recep Poyraz – Remzi Gökmen (Lüleburgaz)

3             %57,53  Günay Gürsoy – Muammer Öztürk (Lüleburgaz)

4             %55,30  Bülent Şahin – Danyal Altay (Çorlu)

5             %52,23  Nedim Bayraktaroğlu – Mehmet Aybaz (Lüleburgaz)

 

Özcan ÇELTİKLİ 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek