İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 13 Eylül 2014, Cumartesi 09:45 tarihinde eklendi. 1394 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Atletikin ile BJK maç yapacak

Lüleburgaz Atletikin Futbol Kulübü ile Beşiktaş 10 yaş grubu futbol takımı Pazar günü saat 11:00’de Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde maç yapacak.
Lüleburgaz Atletikin ile BJK maç yapacak

Lüleburgaz Atletikin Futbol Kulüp Başkanı Sedat Balaban, Lüleburgaz Atletikin Futbol Kulübü olarak başarılı bir futbol jenerasyonu oluşturmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

Lüleburgazspor'u 9 yıl sonrası için sırtlayıp en üstlere çıkarabilecek ve Türk futboluna başarılı sporcular kazandırmak için 10 yaş kategorisinde kulübün kurulduğunu belirten Balaban, “Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu bağlamda oluşturduğumuz futbol takımımız Beşiktaş 10 yaş grubu futbol takımı ile Pazar günü saat 11:00’de Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde maç yapacak. Herkesi seyretmeye bekleriz” dedi.

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek