İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 12 Eylül 2014, Cuma 09:13 tarihinde eklendi. 1261 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Engelliye engel

Engelli rampasını kapatacak şekilde aracını park eden duyarsız sürücü çevredekilerin tepkisini çekerken yolda kalan engelliye yine çevre sakinleri yardımcı oldu.
Engelliye engel

 Lüleburgaz’da görmeye alıştığımız türden bir olay daha Hükümet konağı arkasında yaşandı. Tekerlekli iskemleye mahkûm bir engelli, duyarsız bir sürücü nedeniyle kaldırımdan inemedi ve yolda kaldı. Çevre sakinlerinin yardımcı olmasıyla birlikte engelli vatandaş yoluna devam edebildi.

Soyadı kültür olan Lüleburgaz’da yaşanan bu olaya tepki gösteren engelli “Acaba bu aracın sahibi bir gün engelli olursa, böyle bir durumla karşılaşırsa ne hisseder” diyerek tüm insanları düşünmeye çağırdı.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek