HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 12 Eylül 2014, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 3629 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Doğa Koleji kapılarını açtı

Lüleburgaz Doğa Koleji, 10 Eylül Çarşamba akşamı okulda gerçekleştirdiği kokteyl ile öğrenci, veli ve öğretmenlerini bir araya getirip yeni eğitim öğretim yılını açtı.
Lüleburgaz Doğa Koleji kapılarını açtı

2014-2015 Eğitim Öğretim yılına merhaba diyen Doğa Koleji’nin kokteyline Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Şube Müdürleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

“Lüleburgaz’a değer katacak”

Öğretmen, öğrenci ve velilerin tanışmalarının amaçlandığı kokteylde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin “Lüleburgaz’da eğitim alanında mütevazı olmaya gerek yok, çünkü başarılar ortadadır. Geçtiğimiz yıl yapılan TEOG sınavında 5 yüz öğrencimiz 400 puanın üzerinde puan alarak bizleri gururlandırmışlardır. Lüleburgaz Doğa Koleji’nin de Lüleburgaz’a gelişi ile bu rakamın 7 yüzlere çıkacağına ve Lüleburgaz’ımıza büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Okulun kurucusu Erdal Karakuş başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, okul öğretmenlerine, öğrencilerine ve tüm velilerimize okulumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Lüleburgaz Doğa Koleji Kurucusu Erdal Karakuş ta yaptığı konuşmada okulun 2014-2015 Eğitim Öğretim yılına yetiştirilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Okulun ortaklarından Ahmet mutlu ve Hakan Yiğit’i yanına davet etti. Daha sonra birlikte okulun öğrenci, veli ve tüm Lüleburgaz’a eğitim alanında vereceği hizmetlerin hayırlı olmasını dilediler.

Konuşmaların sonunda Lüleburgaz Doğa Koleji’nde hizmet verecek tüm öğretmenler velilere tanıtıldı. Ardından piyano eşliğinde öğrencilerin hazırladıkları küçük bir gösteri ve ardından verilen kokteyl ile tanışma akşamı sona erdi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek