Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Eylül 2014, Cuma 09:09 tarihinde eklendi. 1400 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geleceğin futbolcuları buradan çıkacak

Lüleburgazspor'a ve Türk futboluna 9 yıl sonra başarılı futbolcular yetiştirmek için Lüleburgaz Atletikin Futbol Kulübü kuruldu.
Geleceğin futbolcuları buradan çıkacak

Lüleburgaz Atletikin Futbol Kulübü'nün başkanlığını Sedat Balaban, başkan yardımcılığını İbrahim Anar, genel sekreterliğini Ahmet Gelmiş, yönetim kurulu üyeliğini Soner Deniz, kulüp antrenörlüğünü Seyfullah Konyalı, antrenör yardımcılığını Koray Umur yaparken  Yıldırımspor hocası Hamdi Cengiz'de  takıma destek veriyor.

Toplamda 20 futbolcunun yer alacağı futbol takımında tek bir jenerasyon olarak 10 yaş ortalaması üzerine futbol takımı kuruldu. Takım haftanın 3 günü Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde antrenman yapıyor.

 Lüleburgaz Atletikin Futbol Kulüp Başkanı Sedat Balaban, kulüple ilgili şunları söyledi: "Lüleburgaz Atletikin’in iki kuruluş amacı vardır. Bunlardan birincisi, Lüleburgazspor'u 9 yıl sonrası için sırtlayıp en üstlere çıkarabilecek bir jenerasyon takımı yaratmaktır. Bu takım, bir arada oynayarak, çok iyi çalıştırılmış, hızlı ve mücadeleci, tek yumruk bir ekip olacaktır. Bu takımın gençleri aynı zamanda rakibine de haksızlık etmeyen, haksız başarılar peşinde koşmayan, yere düşmeği değil, ayakta kalmayı kendine yakıştıran karaktere sahip sporcular olacaktır. Bu gençler, muhtemelen 3 veya 4 adet ağabeylikte yapabilecek karakterde kaliteli futbolcu ile birlikte servis edilecektir. Lüleburgaz Atletikin’in diğer amacı ise en güzel ve gerçek başarıların kendi gençlerimizi eğitip yetiştirmekten geçtiğini, bununda iyi bir planlama ve uzun vade isteğini göstermek ve tüm topluma örnek olmaktır. Önemli işler başarmak için büyük maddiyatlara değil, büyük maneviyatlara ihtiyaç vardır. Bu yalızca bölgesel değil, ulusal başarı içinde geçerlidir. Son olarak diyoruz ki; Kendi insanına güvenmeyen toplumlar, asla muvaffak olamazlar" dedi.

 

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek