Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 09 Eylül 2014, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 5876 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi burs verecek

Lüleburgaz Belediyesi Tahsil Giderleri ve Birleştirilmiş Sosyal Yardım başvuruları kapsamında katkı almak isteyen öğrenciler 15 Eylül ile17 Ekim tarihilerin de belediyeye başvuru yapacaklar.
Lüleburgaz Belediyesi burs verecek

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak tarafından yapılan yazılı açıklamada; “İhtiyaç sahibi olan ön lisans, lisans, yüksek lisans ve daha üst öğrenim gören öğrencilerin belediyemize 15 Eylül 2014 - 17 Ekim tarihleri arasında başvuru yapmaları gerekiyor. Öğrenciler başvuru belgelerini belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne teslim etmesi gerekmektedir. Gerçek dışı beyanda bulunduğu tespit edilen öğrencilerin ve başvuru formunda beyan ettiği bilgileri belgeleyemeyen öğrencilerin başvuruları iptal edilecektir” ifadelerini kullandı.

Başvuru için istenilen belgeler:

  1. Öğrenci Belgesi aslı (2014-2015 güz dönemine ait) ve kimlik fotokopisi,
  2. İki adet fotoğraf,
  3. Konut bildirim formu fotokopisi veya ikametgâh ilmühaberi (öğrencinin velisi adına-velisi sadece Lüleburgaz’da ikamet edenlerin başvuruları kabul edilecektir.)
  4. Kayıtlı olduğu eğitim kuruluşundan disiplin cezası alıp almadığına dair belge,
  5. Kayıtlı olduğu eğitim kuruluşundan her eğitim-öğretim yılı için güz-bahar döneminde dönem not ortalamasının 4’lü sistemde an az 2.00 ve üzeri, 100’lü sistemde en az 60 ve üzeri olduğunu belgelemesi (transkript) , Birinci sınıf veya hazırlık sınıfı öğrencilerinin lise diploması fotokopisi
  6. Cumhuriyet savcılığından sabıka kaydı,
  7. Okuyan kardeşlerin öğrenci belgeleri,
  8. Ailenin gelir beyanı ile ilgili olarak çalışan aile bireyleri için resmi yerlerden alınacak onaylı belgeler, varsa maaş belgesi, vergi levhası veya sosyal güvenlik kuruluşundan alınacak emekli aylık belgesi, çalışmayan aile bireyleri için resmi yerlerden kayıtlarının bulunmadığına dair belge,
  9. Ailesinin oturduğu ev kira ise kira sözleşmesi fotokopisi,
  10. Öğrenci özürlü veya sürekli ilaç kullanıyor ise resmi kurum raporu,
  11. Şehit ya da gazi çocuğu ise, şehit ya da gazi çocuğu olduğuna dair belge,
  12. Ailenize ait araç bulunup bulunmadığını ve değerini gösteren belge, ( Trafik Tescil Müdürlüğünden temin ettikten sonra aracı bulunanların araç değerleri kasko bedellerini gösterir belge.)
  13. Ailenize ait ev, arsa, tarla, bahçe veya yazlık v.b durumunu ve değerini gösterir belge (Tapu Dairesinden) (Tapu dairesinden ilgili kayıtlardan alındıktan sonra değerleri Belediyemiz Emlak Servisinden alınacaktır.)
  14. Vakıf Bank veya Ziraat Bankası Lüleburgaz Şubesi’nden öğrenci adına alınacak hesap cüzdan fotokopisi.
 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek