Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 08 Eylül 2014, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 2318 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgen Büfe’nin camı kırıldı

Lüleburgaz Fatih Caddesi’nde tavuk döner ve yiyecek satışı yapan Özgen Büfe’nin camı geçtiğimiz Cuma günün akşamı kırıldı.
Özgen Büfe’nin camı kırıldı

Gece saat 02.00’den sonra olduğu tahmin edilen olayla ilgili olarak bilgi aldığımız Özgen Büfe İşletmecisi Taner Özgen; “Fatih Caddesi’nde bulunan sokak lambalarının yakılmasını istedik. Ancak bir türlü yakılmadı. Bu ortamı karanlık bulan serserilerde dükkanlara zarar vermeye başladı.  Beni dükkanımın da camı kırılmış.  Dükkanın içinde kıranın kanı vardı.  Aynı gece de Acil Servise kolları kan içinde bir kişi gelmiş. Büyük ihtimalle bu şahıs. Ancak bu cadde de ışıkların mutlaka yanması gerekir” dedi. Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek