Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 06 Eylül 2014, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 1617 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hastaneden dönüşte takside öldü

Lüleburgaz’da rahatsızlanan bir vatandaş gittiği devlet hastanesinde iğne olduktan sonra dönüşte tekrar rahatsızlanınca ticari taksiyle Lüleburgaz 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ne giderken yolda öldü.
Hastaneden dönüşte takside öldü

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre olay şöyle oldu; “M.K. (50), adlı vatandaş rahatsızlandı ve ticari taksiyle Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada iğne yapıldıktan sonra iyi olduğunu söyleyerek taksiyle geri döndü ama yolda tekrar rahatsızlanarak Lüleburgaz 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ne gitmek istedi. Yolda fenalaşan M.K. sağlık ocağına varmadan takside hayatını kaybetti. Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi M.K.’yi tekrar hayata döndürmek için çalışma yaptı ama başarılı olamadı. Ardından da M.K. Lüleburgaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek