Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 06 Eylül 2014, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 2547 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İntihar mı saldırı mı?

Lüleburgaz Sevgi Mahallesi Aydınevler Sitesi’nde yaşanan korkunç olayda L.B.K. (42) isimli şahıs boğazından bıçaklanmış halde yerde yatarken bulundu.
İntihar mı saldırı mı?

Edinilen bilgiye göre 4 Eylül Perşembe akşamı 20:30 sıralarında yaşanan olayda gürültüyü duyan komşular dışarı koştu.  L.B.K.’nın evinin giriş kapısının açık kendisinin de kapıda kanlar içinde yattığını  görünce  polise haber verdiler. Olay yerine gelen acil servis ekibi ilk müdahalenin ardından boğazından yaralanmış şahsı Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Site sakinleri boğazından aldığı bıçak darbeleriyle yaralandığı sanılan şahsın psikolojik sorunlarının olduğunu ve insanlardan uzak yaşadığını söylediler. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken polisin evde yaptığı incelemede arka tarafta bulunan bir camın açık olduğu tespit edildi.  olayda kullanılan bıçak veya benzeri bir alete ise rastlanamadığı öğrenildi. Olayın intihar girişimi mi, yoksa saldırı mı olduğu araştırılmaya başlandı.

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınan şahsın daha sonra Edirne Tıp Fakültesi’ne sevk edildiği ve durumunun aciliyetini koruduğu öğrenildi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek