Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 04 Eylül 2014, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 2033 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hastanede minibüsler için yeni dönem

Lüleburgaz Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından minibüslerin Salı gününden itibaren hastane içerisine girmesi yasaklanarak yolcu indirme ve bindirmenin hastane önünde yapılması kararı çıktı.
Hastanede minibüsler için yeni dönem

 Lüleburgaz Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi/ Başhekimi Uz. Dr. Nilgün Sema Çomaklı, Türkiye’nin hiçbir yerinde minibüslerin hastane içine girmediğini söylerken minibüsçüler ise kendilerine yer gösterilmesini istiyor.

 

Çomaklı, yaptığı açıklamada; “Hastane bahçesi açık alanı içinde, minibüslerin ve ticari araçların hastane içerisine girerek yolcu indirme ve bindirme yapmasının, hasta ve çalışan güvenliği adına, risk yaratmaktadır. Ayrıca minibüsler diyaliz merkezinin önünde yolcu bekleme, indirme ve bindirme yaptıkları esnada hem diyalize hasta giriş ve çıkışını zorlaştırıyorlar hem de gürültülü ortamı oluşturuyorlar. Bizde bunun üzerine hastane yönetimi olarak minibüs ve ticari taksilerin artık hastane içine girmeden ana girişte minibüslere ayrılan kısımda, yolcu indirip bindirmeleri yönünde karar aldık” dedi.

 

 

Yeni uygulama kapsamında hastane girişinde yolcu alıp indiren minibüsçüler ise, “Eskiden yolcuları hastane içinde indirip bindiriyorduk. Ama artık hastane önünde yolcu alıp indireceğimiz söylendi. Burası D-100 karayolu olduğu için araçlar çok süratli geliyor. Buradan çıkışımız zor oluyor. Ayrıca burada duracak yerimiz bile yok. Gereğini yapılmasını bekliyoruz” dediler.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek