Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 03 Eylül 2014, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 1359 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eylül ayı meclis toplantısı

Lüleburgaz Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı Pazartesi günü Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi meclis salonunda yapıldı.
Eylül ayı meclis toplantısı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak başkanlığında, Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi meclis salonunda düzenlenen toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü.

Halebak, Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi hamam kısmını Lüleburgaz halkına kazandırdıklarını ve artık meclis toplantılarının burada yapılacağını söyledi. Mecliste alınan tüm kararların Lüleburgaz halkına daha kaliteli hizmet edebilmek amacıyla alındığını belirten Halebak, herkesin tek ortak noktasının en iyi kararları vermek olduğunu kaydetti.

Görüşülen ve komisyonlara havale edilen maddeler şöyle;  Trafik Komisyonuna havale edilen, imar ve şehircilik Müdürlüğünün 23 Haziran 2014 tarih ve 4741 sayılı Otopark konulu evrakın Komisyon raporu. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 23 Haziran 2014 tarih ve 4746 sayılı Beş yıllık İmar Programı konulu evrakın Komisyon Raporu. 5142 sayılı Tesis İşletme (Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi-LYFA) Yönergesi hazırlanması konulu evrakın Komisyon raporu.  5906 sayılı Terminal Ücret Tarifesi konulu yazı. 6370 sayılı Tarihi Kentler Birliği’ne üyelik konulu yazı görüşüldü. Yayalaştırma Alan Düzenlemesi konulu yazı. Özel kalem Müdürlüğü’nün yurtdışı programı (Bulgaristan Silistre). Vergi ve harç tarifeleri. Dolu kadro derece değişikliği konulu yazı. Plan ve Proje Müdürlüğü görev yetki sorumluluk ve çalışma esasları.  Fen İşleri Müdürlüğü’nün 6539 sayılı Asfalt Malzeme Hibe konulu yazısı .

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek